BREAKFAST
Baked oats - 30 g havermout, 60-70ml water/melk, banaan in stukjes door havermout heen samen met cacao nibs, banaanplakjes on top en de oven voor 15-20 min op 180 C, enjoy!
Baked oats - 30 g havermout, 60-70ml water/melk, banaan in stukjes door havermout heen samen met cacao nibs, banaanplakjes on top en de oven voor 15-20 min op 180 C, enjoy!
LUNCH
Speltbrood - belegd met tomatenpuree, salami en reepjes paprika, even 5 à 10 minuten onder de gril/oven en genieten maar!
Speltbrood - belegd met tomatenpuree, salami en reepjes paprika, even 5 à 10 minuten onder de gril/oven en genieten maar!
DINER
Woknoodles (let op: tarwe!) met worteltjes, paprika, cherrytomaatjes en on top gemarineerde gamba's, delicious!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten