dinsdag 9 juni 2015

Running # Girlslove2run Rotterdam - Night at the park

Boink. Boink. Boink.
Wat een energie, enthousiasme, blijheid & gezelligheid was er gister tijdens de run van Girlslove2run Rotterdam! Ik heb me de hele avond nog een stuiterbal gevoeld - of was het door de Redbull - maar hoe dan ook, ik heb zó onwijs genoten! De voorbereidingen waren deze maand misschien dan een stuk groter en stressvoller voor ons als crew, maar dat was het dubbel & dwars waard! Zóveel ladies kwamen opdagen tijdens deze run, met dit keer met 3 verschillende afstanden: 3,5 / 5 / 7 km, ook verdeeld in verschillende tempo's. Ja ook dit moest anders worden aangepakt dan andere keren door het grote aantal aanwezigen. Naast onze vaste begeleidsters trommelden we daarom nog een hoop andere dames op om ons te helpen hierbij, dus thanks meiden, zonder jullie hadden we het niet gered!

We verzamelden dit keer in het Vroesenpark, een klein parkje in Rotterdam Blijdorp met een ruim veld waar je mag BBQen, ideaal voor deze run dus! 
Al ruim optijd verzamelden de ladies zich op onze verzamelplek, wat een opkomst zeg! Zo gaaf, al dat enthousiasme voor ons evenement. Ondertussen werden de benodigde voorbereidingen nog getroffen en ook mijn familie was ingeschakeld, het dream-team als het gaat om eten & catering dus bij voorbaat wist ik al dat het goed zou komen! Broodjes werden gesneden, alles werd klaargezet en ondertussen hadden wij als crew de tijd om ons bezig te houden met de run. 
Net als tijdens de andere runs verzorgde Léon van The Bootcampclub Rotterdam & RDAMgym de warming up. Of er nou 100 of 200 vrouwen staan, geen megafoon voor Léon, haha! Hij schreeuwde er gewoon bovenuit, kreeg die vrouwen prima stil en zorgde ervoor dat al die vrouwen even flink opgewarmd waren voordat we vertrokken voor de run. Er werden vervolgens 3 verschillende routes gelopen, allemaal met een mooi stukje door het Vroesenpark, met zoveel mogelijk groene omgeving onderweg.
Zelf begeleidde ik de 3,5 km groep op de fiets door mijn blessure. Frustrerend? Ja. Maar gelukkig heb ik alsnog de sfeer heerlijk kunnen proeven! 
En na die run - na een cooling-down door Léon - stond de BBQ al klaar met echt onwijs lekker vlees van CowUnder en waren we ook ruuuuim voorzien van salades van Johma!  Maar ja, hoe eet je al dat lekkers op? Daarvoor hadden we alle bordjes, bestek en servetten via Paardekooper gekregen! Het is zo super dat er zoveel bedrijven willen meewerken aan zo'n evenement... zonder hen hadden we het net zo min kunnen organiseren.
Als kers op de taart kwam ook Niké nog langs met testschoenen, Redbull met wat verkoelende drankjes en NS supporters van bewegen met handige tasjes! Super tof allemaal!

Nogmaals super bedankt iedereen die heeft meegeholpen & natuurlijk mijn mede crewies! Op naar de volgende run... dus schrijf 6 juli maar gauw op in je agenda!


Ben jij er bij?


Mocht je nog twijfelen, bekijk dan eens deze foto's van gisteravond... je bent zo om!











Overtuigd?

Girls love 2 run Rotterdam
Instagram: @girlslove2runrotterdam

6 juli

Be there!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten